Deel deze pagina

Kristine Perpête

Vakken:

 
 
 
 
 

Curriculum Vitae:

foto Kristine PerpêteKristine Perpête studeerde af in 1994 aan het Hoger instituut voor dans en danspedagogie te Lier, waar ze werkte met gerenommeerde docenten als Ben Bergmans, Julio Rivera, Winnie Jacobs.
Ze danstte mee in verscheidene produkties van ’Compagnie Aimé de Lignière‘, waaronder ’Carmen‘ en ’Koppen uit het zand‘.

Onmiddellijk na haar studies ging ze van start bij het Ballet van Vlaanderen, waar ze gedurende enkele jaren meespeelde in verschillende musicals, als Chess, Hollywood by Night en de Sound of Music.

Jarenlang speelde ze mee in de Vlaamse soapserie ’Familie‘ waar ze samen speelde met o.a. Karel De Ruwe, Marilou Mermans, Ann Nelissen en Hugo Van Den Berghe.

Haar ervaring als docente, startte reeds eind jaren ‘90. Zo geeft ze dansles en musicalworkshops aan verschillende leeftijdsgroepen. Naast de dans blijft ze ook gepassioneerd door het theater. Ze regisseerde reeds Verscheidene musicals en theaterstukken , waaronder ’De Tovenaar van Oz‘, ’Belle en het Beest‘ , ’Robin Hood‘ en ’Als de Kat van huis is‘ .
Ook werkte ze, als regisseur/choreograaf samen met ’The Brussel Philharmonic‘ voor de produktie van ’Tijl Uilenspiegel‘ in 2014.

Haar passie voor het vak is haar drijfkracht en dit probeert ze ook door te geven als docent.