Kristine Perpête

Vakken:

 
 
 
 
 

Curriculum Vitae:

foto Kristine Perpête

Kristine Perpête studeerde in 1994 af aan het Hoger instituut voor dans en danspedagogie te Lier, waar ze werkte met gerenommeerde docenten als Ben Bergmans, Julio Rivera, Winnie Jacobs.
Ze danstte mee in verscheidene producties van Compagnie Aimé de Lignière, waaronder Carmen en Koppen uit het zand.

Onmiddellijk na haar studies ging ze van start bij het Ballet van Vlaanderen, waar ze gedurende enkele jaren meespeelde in verschillende musicals zoals Chess, Hollywood by Night en The Sound of Music.

Jarenlang speelde ze mee in de Vlaamse soapserie Familie waar ze samen speelde met o.a. Karel De Ruwe, Marilou Mermans, Ann Nelissen en Hugo Van Den Berghe.

Haar ervaring als docente startte reeds eind jaren ‘90. Zo geeft ze dansles en musicalworkshops aan verschillende leeftijdsgroepen. Naast de dans blijft ze ook gepassioneerd door het theater. Ze regisseerde reeds Verscheidene musicals en theaterstukken, waaronder De Tovenaar van Oz, Belle en het Beest, Robin Hood en Als de kat van huis is.

Ook werkte ze als regisseur/choreograaf samen met The Brussels Philharmonic voor de productie van Tijl Uilenspiegel in 2014.

Haar passie voor het vak is haar drijfkracht en dit probeert ze ook door te geven als docent.